Wat is het

Professionals:

Een muzikant brengt samen met de organisator een muzikale ode aan een buurtbewoner. Het is een één op één muzikale ontmoeting onder het balkon, op een tuinpaadje, een galerij van een flat, of op de stoep, maar altijd buiten. De muzikant en de organisator fietsen van wijkbewoner naar wijkbewoner en geven met muziek een moment van onverdeelde aandacht aan mensen die wel een extraatje kunnen gebruiken. Deze activiteit is geheel corona-proof.

De kracht van een Muzikale Balkon-ode zit in de combinatie van de muzikant die middels muziek contact maakt met de wijkbewoner, en het feit dat het een privé optreden is, helemaal speciaal voor en met degene die het betreft.

Mensen smelten door de muziek en de onverdeelde aandacht, raken ontroerd en zacht, en voelen zich gezien.

Wat een grote verrassing! Toen jullie weg waren heb ik staan huilen. Wat mis ik dit, je verliest je contacten, je voelt je zo alleen, en dan dit! Blije gezichten, komen jullie helemaal voor mij alleen? Zo apart dat jullie speciaal voor mij kwamen zingen. Een feestje! Janet

Particulieren:

De Muzikale Balkon-ode is een heel fijn persoonlijk, muzikaal cadeau voor familielid, ouders, of vriend, ter gelegenheid van elke feestelijke gelegenheid die je maar kunt bedenken! Keuze uit verschillende muziekstijlen voor verschillende smaken en leeftijden. Alles wat hierboven beschreven staat geldt ook voor een Muzikale Balkon-ode voor particulieren. Het is een bijzonder privé optreden onder het balkon, op de galerij van van een flat, of op het tuinpaadje van het “feestvarkentje”….

Kijk bij “Particulieren” voor meer informatie.