Doneren

Doneer

  • Heb jij ook wel eens meegemaakt of gezien bij anderen hoe muziek vreugde, troost, plezier, ontroering kan brengen?
  • Ben je iemand met een groot hart voor je medemens?
  • Vind je het fijn om iets te kunnen bijdragen aan het welzijn van anderen?

Doneer dan aan Muzikale Balkon-ode! Welzijnsorganisaties hebben vaak niet voldoende financiële middelen om het te bekostigen, maar met jouw hulp kunnen we ervoor zorgen dat er toch Balkon-odes worden uitgevoerd bij wijkbewoners. Meer mensen die zich gezien voelen en vreugde en ontroering ervaren, meer mensen die door dat moment van onverdeelde (muzikale) aandacht een lichtpuntje in hun leven hebben waar ze nog een tijd op kunnen teren.

Via de donatieknop kun je jouw bedrag naar keuze direct overmaken via Whydonate, het crowdfundingsplatform waar Muzikale Balkon-ode zich bij heeft aangesloten. Misschien vind je het leuk om te weten dat bij een dagdeel van 7 odes, de prijs per ode € 42,50 is. Als je je email-adres achterlaat houden we je op de hoogte over het moment en de plek waar we, mede door jouw donatie, de odes kunnen verwerkelijken, in samenwerking met professionals uit het werkveld. Onze dank is GROOT!!

Heel fijn als Muzikale Balkon-ode mijn donatie gebruikt om odes voor wijkbewoners te organiseren:

Onder de donateurs wordt elk kwartaal een filmpje verloot met een speciaal voor jou gezongen en gespeelde ode! Laat je je emailadres achter als je het leuk vindt om daar kans op te maken?